Verpakkingen en huisstijl

Westlandse Bierbrouwerij ZWOL

Onze klant, Westlandse Bierbrouwerij ZWOL, wilden een visuele identiteit die hun lokale verankering zou weerspiegelen. Onze uitdaging was om een huisstijl en verpakking te ontwerpen die zowel aantrekkelijk zouden zijn voor bierliefhebbers als een gevoel van trots en verbondenheid met de lokale gemeenschap zouden opwekken.

Herkenbaar en Westlands

Het logo heeft een direct herkenbaarheid met een eigentijdse uitstraling. Het kleurenpalet en de visuele elementen  weerspiegelen de lokale herkomst van het bier; Westland. 

Met oog voor detail

De verpakkingen voor het bier zijn ontworpen met oog voor detail en een streven naar esthetiek. Bij elk flesje zijn de visuele elementen hetzelfde waardoor er één lijn is in het assortiment, terwijl de verschillende kleuren herkenbaarheid geven voor het soort bier.

3D Rendering

We hebben realistische 3D-renders gemaakt van de bierflesjes van Bierbrouwerij Zwol, waardoor het product tot leven komt. Deze gedetailleerde render zorgt ervoor dat de klant hun product op alle mogelijke manieren kan presenteren voor talloze verschillende uitingen. 

Interesse?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Laten we samen iets geweldigs creëren! Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laten we jouw visie werkelijkheid maken. 🚀

Neem contact op