Fotografie en grafisch ontwerp

WALDO

Onze klant, WALDO chocolade & patisserie, staat bekend om hun ambachtelijke lekkernijen en verfijnde smaken. Zij wilden een brochure van hun heerlijke creaties. Onze uitdaging was om een samenhangend ontwerp te creëren dat hun lekkernijen op een verleidelijke manier presenteert en hun klanten aanspreekt.

Fotografie

Elk beeld is zorgvuldig gecomponeerd en belicht om de textuur, kleur en smaak van de creaties van WALDO te accentueren. De foto's vormen de basis van onze ontwerpen en bieden een visuele ervaring die de smaakpapillen prikkelt.

Brochureontwerp

De brochure weerspiegelt de elegantie en heerlijkheid van WALDO. Elk detail, van de typografie tot de lay-out, is gekozen om de luxe uitstraling van hun merk te versterken. De foto's staan centraal en creëren een verleidelijke presentatie van hun producten.

Verpakkingsontwerp

Voor WALDO was een op maat gemaakte verpakkingsdoos essentieel. De ontworpen verpakking is niet alleen functioneel, maar ook een verlengstuk van de merkidentiteit, waardoor de consument de verwennerij voelt voordat ze de doos zelfs maar openen.

Interesse?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Laten we samen iets geweldigs creëren! Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laten we jouw visie werkelijkheid maken. 🚀

Neem contact op