Huisstijl en website

Rhijenhof

Rhijenhof wilde een vernieuwde website om tennis- en squashliefhebbers de mogelijkheid te bieden om eenvoudig tennisbanen te huren. Het plan was om een website te creëren die intuïtief, informatief en aantrekkelijk was voor zowel frequente spelers als gelegenheidssporters.

Nieuwe huisstijl

Rhijenhof vroeg ons om een visuele identiteit te creëren die zowel aansprekend was voor de tennisliefhebber als functioneel voor marketingdoeleinden. 

We hebben een merkidentiteit ontwikkeld die de dynamiek en energie van de sporten vastlegt. Het kleurenpalet van levendig groen, actief geel en dynamische blauwtinten werd gekozen om de vitaliteit en opwinding van het spel te benadrukken, terwijl de typografie modern en toegankelijk is.

De keuze voor drie rondjes in het logo vertegenwoordigt de drie sporten - tennis, squash en padel. Elk rondje staat symbool voor een van de sporten, wat de diversiteit en het aanbod van de faciliteit benadrukt.

Websiteontwerp

We hebben een website ontworpen met een helder en dynamisch ontwerp. Het kleurenschema en de lay-out werden gekozen om de energie en opwinding van het tennisleven vast te leggen. Duidelijke secties voor baanbeschikbaarheid, tarieven en contactinformatie zorgen voor een gestroomlijnde gebruikerservaring.

Webontwikkeling

De website werd ontwikkeld met de focus op functionaliteit en prestaties. Responsieve ontwerptechnieken zorgen voor een naadloze ervaring op zowel desktop als mobiele apparaten.

Professionele uitstraling

De nieuwe website geeft de Rhijenhof online een moderne en professionele uitstraling waardoor meer spelers de weg naar hun faciliteiten kunnen vinden.

Interesse?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Laten we samen iets geweldigs creëren! Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laten we jouw visie werkelijkheid maken. 🚀

Neem contact op