Huisstijl, website en grafisch ontwerp

Lespro

Lespro heeft ons uitgedaagd om een nieuw jasje en een te gekke website te maken die laat zien wat ze allemaal in huis hebben op een moderne en super aantrekkelijke manier. We moesten zorgen voor een spiksplinternieuwe look die er niet alleen fris uitziet, maar ook consistent is én de aandacht trekt van hun jonge publiek.

Grafisch Ontwerp

We hebben de nieuwe huisstijl toegepast op verschillende communicatiematerialen. Van briefpapier en flyers tot de autobelettering. Elk element is ontworpen met aandacht voor detail en consistentie, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling van het merk.

Webdesign & Webontwikkeling

Ons team heeft een responsieve, gebruiksvriendelijke website ontworpen en ontwikkeld voor Lespro. De website biedt gedetailleerde informatie over hun diensten, tarieven en instructeurs.

De nieuwe visuele identiteit heeft Lespro geholpen zich te onderscheiden van concurrenten en heeft het merkimago versterkt als een betrouwbare rijschool.

Interesse?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Laten we samen iets geweldigs creëren! Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laten we jouw visie werkelijkheid maken. 🚀

Neem contact op