Huisstijl en magazine

Slagerij van Warmenhoven

Onze klant, Slagerij van Warmenhoven, is een bekende slagerij in Westland met een diepgewortelde toewijding aan kwaliteit en ambacht. Ze zochten naar een manier om hun verhaal te vertellen en hun producten in de schijnwerpers te zetten. Onze taak was om een eigentijdse en aantrekkelijke huisstijl en een bijpassend magazine te creëren dat de erfenis van de slagerij zou omarmen en tegelijkertijd een modern publiek zou aanspreken.

modern en herkenbaar

De sterke, strakke lijnen stralen een gevoel van stabiliteit en betrouwbaarheid uit. Het logo vormt een tijdloze belofte aan hun klanten: authenticiteit, kwaliteit en een ongeƫvenaarde passie voor het slagersambacht.

Inspirerend en uitnodigend

Voorzien van prachtige fotografie, informatieve artikelen over de medewerkers en recepten, alles om de lezers te inspireren. De lay-out is eigentijds en uitnodigend, en we hebben ervoor gezorgd dat het zowel digitaal als gedrukt goed tot zijn recht komt.

Interesse?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Laten we samen iets geweldigs creëren! Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laten we jouw visie werkelijkheid maken. šŸš€

Neem contact op