Werving brochure

Hamelink Koeling

Hamelink Koeling had behoefte aan een overtuigende wervingsbrochure om potentiële kandidaten te informeren over hun bedrijfscultuur, groeimogelijkheden en het aantrekkelijke werkaanbod. Onze uitdaging was om een visueel aantrekkelijke en informatieve brochure te creëren die het unieke karakter van Hamelink Koeling  zou benadrukken en gekwalificeerde professionals zou aantrekken.

Helder en modern

We hebben een aantrekkelijke brochure ontworpen die de essentie van TechnoTalent weerspiegelt. Het kleurenpalet, in lijn met het bedrijfslogo, straalt professionaliteit en moderniteit uit. De beeldkeuze en grafische elementen illustreren de dynamiek en innovatie van het installatiebedrijf. De lay-out is zorgvuldig gestructureerd om de aandacht van de lezer vast te houden en een heldere hiërarchie van informatie te bieden.

Fotografie

Voor het ontwikkelen van de brochure hebben we ook de fotografie gedaan. We hebben gestreefd naar een balans tussen professionaliteit en authenticiteit, wat resulteerde in beelden die resoneren met potentiële kandidaten en hen aanmoedigen om te solliciteren. 

Interesse?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Laten we samen iets geweldigs creëren! Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laten we jouw visie werkelijkheid maken. 🚀

Neem contact op