REVIEWS

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Onze klanten komen uit verschillende sectoren, van kleine start-ups tot grote bedrijven, en we zijn trots op onze flexibiliteit en aanpassingsvermogen om aan hun verschillende behoeften te voldoen.

Top service en ze denken echt met je mee! Aanrader voor alles, website, flyers etc

Jack van der Ende
van der Ende Racing

Fijn team van professionals die altijd snel reageren en voor je klaar staan om bij ieder project het beste resultaat te behalen.

Raymond Wolf
WOLF Rijbewijsshop

De mannen van iMade zijn toppers! iMade en DataClicks werken al een tijd naar alle tevredenheid samen. Werken met iMade betekent een fijne samenwerking, snelle reacties, uitstekend advies en topkwaliteit.

Leroy van den Enden
DataClicks

Al jarenlang onze vaste partner in web- en grafisch design. Ze werken snel, zijn zeer flexibel en denken als geen ander met je mee. Een team dat hoge kwaliteit levert met een persoonlijke benadering.

Hanneke Stotijn
Azur Assistance

Imade is top! Waarom?
1) Ze zijn snel.
2) Ze denken altijd mee.
3) Ze leveren een goede kwaliteit producten.
4) En ze zijn allemaal ook nog eens heel vriendelijk! :-)

Eline Verhoeven
Westport Notarissen

Imade heeft een schitterende website voor ons kantoor gebouwd. De samenwerking met Alexander Mul van Imade was gedurende dit hele proces steeds erg professioneel. Hij heeft altijd snel op vragen gereageerd, aanpassingen gemaakt, en het resultaat mag er ook zeker naar zijn. We zijn meer dan tevreden.

Arend van Rosmalen
Mynta Law

Al jaren is Imade onze partij voor het totaalpakket op gebied van grafische vormgeving, huisstijl, website en aanverwanten. Meerdere bedrijven, talloze producten, acties en activiteiten heeft Imade naar een hoger niveau getild voor ons. Imade is ongekend snel, kan goed luisteren, inleven en meedenken en levert producten met een prijs kwaliteit verhouding die ik nergens anders in de markt kan vinden. Ik stuur dan ook met regelmaat en met veel vertrouwen mijn klanten en relaties door naar Imade en wordt achteraf altijd bedankt voor de tip omdat ook zij fantastisch zijn geholpen. 

Sjoerd Henstra
Raaskal

Imade is een professioneel bedrijf waar je (nieuwe) website in goede handen is. De website wordt niet alleen handig ingedeeld, maar ook voorzien van de nieuwste snufjes. Ook voor grafische vraagstukken beveel ik Imade aan, de ontwerpers denken goed met je mee en weten door de juiste vragen te stellen tot een perfect resultaat te komen.

Inge Verbeek
IV-VA

Ontzettend blij met de samenwerking die ik heb met Imade! Imade is bij ons verantwoordelijk voor de website, het design van onze verpakkingen en alle overige designs. Ze schakelen ontzettend snel, denken mee en altijd een stap vooruit. Een no nonsense partij met top kwaliteit!

Mariƫlle Smit
Mama Deli