Website, drukwerk en social media

Tardía

Voor Tardía mochten we verpakkingsontwerpen maken die opvallen en in lijn zijn met het merk, in-store activaties maken die de aandacht trekken en social media content creëren die betrokkenheid bevordert.

Een aantrekkelijke website

Tardía vroeg ons een website te ontwerpen voor hun doelgroep van 18 - 35 jaar. De opdracht was om een website te ontwerpen die informatief, inspirerend en eenvoudig te navigeren was en die de filosofie van Tardía op een authentieke manier overbrengt.

Door gebruik te maken van smaakvolle kleuren, aantrekkelijke visuals en bewegende beelden, hebben we een meeslepende online ervaring gecreëerd die gebruikers uitnodigt om te verkennen en te ontdekken. 

We hebben de website gebouwd met aandacht voor snelheid, stabiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Door geavanceerde technologieën en responsieve ontwerptechnieken te gebruiken, hebben we ervoor gezorgd dat de website soepel werkt op alle apparaten en browsers, waardoor gebruikers een naadloze ervaring hebben, waar ze zich ook bevinden.

Seederbox voor influencers

We hebben een seeder box ontworpen die naar influencers werd gestuurd. De doos moest visueel aantrekkelijk en merkconsistent zijn. Met heldere kleuren, frisse graphics en opvallende typografie springt deze Tardía doos direct in het oog!

Geanimeerde Social Media Content

We werkten nauw samen met onze klant om de essentie van Tardía te begrijpen en ideeën te genereren voor geanimeerde content die hun verhaal zou vertellen. Ons doel was om content te creëren die informatief, vermakelijk en visueel aantrekkelijk was. We gebruikten levendige kleuren, vloeiende bewegingen en speelse grafische elementen om een visueel aantrekkelijke ervaring te creëren.

Point-of-Sale Materiaal

We hebben een opvallende wobbler en banner ontworpen die strategisch werden geplaatst bij de wijnafdeling. Deze materialen trokken de aandacht van klanten en moedigden hen aan om het assortiment van Tardía te verkennen.

Interesse?

Benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen?

Laten we samen iets geweldigs creëren! Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en laten we jouw visie werkelijkheid maken. 🚀

Neem contact op