Is uw website nog niet geschikt voor mobiel gebruik?

Veel websites zijn niet geschikt voor mobiele apparaten terwijl het aantal mobiele internetgebruikers in één jaar is verdubbeld. De oplossing is simpel: uw website door Imade laten optimaliseren voor mobiel gebruik.

Wilt ook de optimale website voor mobiel?

Doe de gratis website check!

Mobiel internet is de laatste jaren met 400% toegenomen!

Afbeelding: Mobiele internetgebruikers in één jaar tijd verdubbeld!

Het gebruik van mobiele apparatuur voor het bezoeken van websites neemt met gigantische vaart toe, zowel op smartphones als tablets (ipad’s etc.). Veel website worden al vaker bezocht door middel van een mobiel apparaat als met een traditionele desktop computer. Veel websites zijn echter nog niet klaar voor dit mobiele tijdperk.

Bron: Microsoft Tag

Responsive website,
een krachtige nieuwe technologie.

Afbeelding: Responsive website, een krachtige nieuwe technologie

Wij streven naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons). Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op leesbaarheid van tekst of bruikbaarheid van de gebruikersinterface. Hierdoor kunnen wij per apparaat een rijke en consistente ervaring bieden.

Responsive website in actie!

Afbeelding: Dael

Omdat DAEL innovatie hoog in het vaandel heeft staan waren zij bij Imade aan het juiste adres. Wij verzorgden voor hun een website die zich aanpast aan het scherm waardoor ze ook op internet voorop lopen in hun markt.

Imade heeft voor ons een hyper moderne website gemaakt die op alle apparaten werkt en super makkelijk is aan te passen! Onze website heeft nu dat stapje voor op de rest.

Klaas van der Hout, CEO van DAEL

Nog enkele voorbeelden:

Vraag nu de gratis website check aan!

Een website check aanvragen is makkelijk, gratis en vrijblijvend!
Gewoon even uw website adres invullen en onze website experts nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

Uw gegevens worden alleen gebruikt ten behoeven van de website check en zulllen niet aan derden worden verstrekt.