Is jouw website geschikt voor mobiel?

Veel websites zijn niet geoptimaliseerd voor mobiele apparaten terwijl de smartphone door 76% van de mensen gebruikt word om te internetten*. De oplossing is simpel: je website door Imade laten optimaliseren voor mobiel gebruik.


Van jong tot oud, meer dan 63% gebruikt een smartphone om te internetten.

Wil je een bepaalde doelgroep aanspreken met je website? Dan ontkom je niet aan het optimaliseren van je website voor mobiele apparaten. Onder mensen van 56 jaar en ouder gebruikt 63% wel eens een smartphone om te internetten. Tussen de 14 en 35 jaar is dat zelfs meer dan 90%

"Imade heeft voor ons een hyper moderne website gemaakt die op alle apparaten werkt en super makkelijk is aan te passen! Onze website heeft nu dat stapje voor op de rest."

Klaas van der Hout, CEO van DAEL


De boodschap altijd goed in beeld met een 'Responsive website'

Met een website die niet geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten heb je geen garantie dat het doel van de website overkomt. De bezoeker mist informatie, en jij mogelijk de nieuwe klant of verkoop van een product. Bij Imade zijn alle website standaard geoptimaliseerd voor smartphones, tablets en alles daar tussen in.

Vraag nu de gratis website check aan!

Een website check aanvragen is makkelijk, gratis en vrijblijvend! Gewoon even uw website adres invullen en onze website experts nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

Contact

Imade
smederijstraat 27
2671 bv Naaldwijk
KvK 27174041

Stel een vraag